Valpar

Vi planerar tre valpkullar under våren 2023. Om ni är intresserade av en valp, skicka gärna ett mail med en beskrivning av er familj och jaktbakgrund.


Generellt om valpar hos oss
Valparna blir uppfödda i en hemmiljö där människor, ljud, andra djur och flockens övriga hundar är deras vardag.

När valpen levereras är den registrerad hos SKK, veterinärbesiktigad, avmaskad, vaccinerad och ID märkt. Den får också med sig en liten filt.

Vi erbjuder tre valpträffar efter köpet där vi framför allt tränar inkallning, ”stanna” och ledarskapet.

Vårat mål med avel är att tillföra rasen en frisk och sund individ både jaktligt och mentalt, med de egenskaper som är typiska för rasen.

Att hunden får ett liv som innehåller jakt är ett måste för oss och denna ras, vill man ha en sällskaps- eller friluftshund finns det många andra lämpligare raser att välja på.

Vi sätter inget krav på dig som köpare att du måste gå på jaktprov. Men har du intresset eller är ny i sammanhanget hjälper vi dig gärna att komma igång. Att jobba med hunden med ett jaktprov som mål, ger ofta en väl genomarbetad hund och kan man föra den i sin hand på ett prov får man förmodligen även en hund man kan dela många goda jaktminnen med.

Kontakta oss gärna om ni har frågor.

5 reaktioner på ”Valpar

 1. Pingback: Uppdatering om parningar | Skrämmens kennel

 2. Hej, vi talades vid på My Dog och vi har även talats vid i telefon vid ett senare tillfälle. Vi har tidigare haft två Munsterländer, men vår hund börjar nu bli gammal och trött. Vi är intresserade av att köpa en ny hund. På hemsidan finns inga uppgifter om nya parningar men enligt er skall en ny valpkull snart planeras. Vi skulle då vilja att ni kontaktar oss.
  Med vänlig hälsning
  Anette & Bengt Ljungberg
  Stationsgatan 6
  438 36 Landvetter
  mobil 0733922751 eller 0703095818
  e-post bengtljungberg51@gmail.com

  • Hej Anette och Bengt! Jag vet inte om ni fått något svar ifrån Ingemar eller Linda men just nu har vi ingen kull på gång (inom snar framtid) men så snart det är på gång så hör vi av oss. Det finns funderingar men inget klart ännu. /Martin

 3. Jag är intresserad av att skaffa en valp av sorten Munsterländer.
  Ring mig
  Med vänliga hälsningar
  Stefan Westman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s